Backe Trondheim AS
Vestre Rosten 85
7075 Tiller
Telefon: 72 89 36 10


Fakturaadresse:
Postboks 6537
7439 Trondheim
Kart

Backe Trondheim AS

Backe Trondheim AS (Tidligere Aasen Bygg) er en velrenommert byggentreprenør i Trøndelag, som er kjent for å levere god kvalitet og et solid håndverk i alle sine prosjekter. Kundene kjenner Backe Trondheim som en samarbeidspartner til å stole på.

CEO

NØKKELTALL

Ansatte 83
Omsetning 304 mill (2015)
Etablert 1952
Tjenester Entreprenør
Adm. dir Terje Broli
 Selskapet ble etablert i 1952 og har siden den gangen bygd utallige  boliger, en lang rekke offentlige bygg og næringsbygg. 

 Administrerende direktør Terje Broli er tydelig på at selskapets målsetting er å være en av de mest foretrukne og ledende byggentreprenørene i Trondheim og omegn.
– Det gjør vi ved å fortsette å tiltrekke oss regionens dyktigste medarbeidere. Backe Trondheim utfører tømmer- og betongarbeid med egne ansatte og tar inn nye lærlinger hvert år. Vi er svært stolte av ryktet vi har som en av Trondheims beste og mest faglig spennende arbeidsplasser, akkurat som vi verdsetter den gode dialogen vi fører med flere av regionens ledende byggherrer, sier Broli.

Backe Trondheim AS har siden 2011 vært en del av BackeGruppen. Det gir oss en unik tilgang på ressurser - om det er snakk om økonomi, et skreddersydd opplæringsprogram eller HMS/KS støtte - som igjen åpner døren for å kunne gjennomføre store og kompliserte byggeoppdrag. 
 
Adm. dir Terje Broli
trondheim@backe.no
Telefon: 72 89 36 10
Telefax:

Kontaktpersoner

MENNESKENE

Karoline Straume
Prosjekteringsleder

» Les intervjuet Karoline Straume

PROSJEKTENE

Rosenborg Park
EiendomstypeNæringsbygg
Miljøbyen Granåsen B1 og B7
Kontraktssum71 873 224,- inkl mva
EiendomstypeBolig
Rockheim
EiendomstypeNæringsbygg
Grilstad Marina
Kontraktssum345 mill inkl mva
Areal11 500 kvm m2
EiendomstypeBolig