Lønnheim Stål AS

6686 Valsøybotten
Telefon: 71 57 23 00
Telefax: Bruk e-post :-)


Fakturaadresse:
EHF/E-post: faktura@backe.no:
Postboks 6537 7439 Trondheim

Lønnheim Stål AS

CEO

NØKKELTALL

Ansatte 30
Omsetning 80
Etablert 1985
Tjenester Entreprenør
Daglig leder: Egil Lervik

Lønnheim Stål AS  har hele Norge som marked og er total-underleverandør av bærende stålkonstruksjoner for bygg og anlegg.

Vårt kontor ligger i Kristiansund, og vi har egen fabrikk i Valsøybotn i Halsa kommune, hvor det har vært produsert stålkonstruksjoner siden 1985. Selskapet ble en del av BackeGruppen i 2015.

VI PRODUSERER STÅLKONSTRUKSJONER FOR:

• Haller (lager, industri, idrett, m.m.)
• Forretningsbygg
• Offentlige bygg
• Kaier
• Spesialkonstruksjoner

KOMPETANSE
Lønnheim Stål AS er sertifisert for CE-merking, og innehar sentral godkjenning i tiltaksklasse 2 for prosjektering og tiltaksklasse 3 for utførelse.

EFFEKTIV OG PÅLITELIG
Lønnheim Stål AS er opptatt av å sikre kvalitet og pålitelighet i alt arbeid, med høy troverdighet overfor oppdragsgiver, for å bli en foretrukken samarbeidspartner, også på nye prosjekter.

Det er viktig for oss å trygge oppdragsgivers prosjektgjennomføring. Vi er derfor fremoverlent i tidlig fase, med fokus på å oppnå raske og konkrete avklaringer mot øvrige prosjekteringsfag, for å sikre riktig fremdrift.​

FLEKSIBILITET OG RESPONSTID

Med tilstedeværelse til markedet kommuniserer vi direkte med våre oppdragsgivere og mot byggeplass. I kombinasjon med kort vei og nær kontakt til fabrikken i Valsøybotn, tilbyr vi en unik fleksibilitet med lav responstid på levering av ferdige produkter i gjennomføring av prosjekter.

MÅL
Vårt mål er å utvikle det mest kompetente miljøet i Norge innen prosjektering og produksjon av stålkonstruksjoner for bygg og anlegg.

 

Daglig leder: Egil Lervik
staal@lonnheim.no
Telefon: 71 57 23 00
Telefax: Bruk e-post :-)

Kontaktpersoner