Backe Rogaland AS
Kanalarmen 10
4033 Stavanger
Telefon: 51 66 20 00


Fakturaadresse:
P.b. 6537
7439 Trondheim
Kart

Backe Rogaland AS

Backe Rogaland AS er kjent for å overlevere feilfrie bygg.

CEO

NØKKELTALL

Ansatte 25
Omsetning 129 mill (2012)
Etablert 2008
Tjenester Entreprenør
Adm. dir Sjur Hana
Selskapet har så langt overlevert alle våre prosjekter uten feil ved overleveringen. Siden oppstarten av selskapet har ingen ansatte blitt alvorlig skadet på jobb.
- Dette handler ikke om flaks, men er et resultat av selskapets målrettede arbeid med holdninger, forteller administrerende direktør Sjur Hana.
- Jeg har ikke tro på regler og systemer alene. Det må skapes forståelse for hvorfor vi gjør ting som vi gjør. Her i huset går vi ikke med hjelm fordi det er en regel, men fordi vi ikke vil bli skadd. Ettersom vi er få ansatte, kan jeg drive holdningsarbeid én-til-én, forteller han.

Backe Rogaland har også et sterkt fokus på kompetanse, noe som har ført til utviklingen av et omfattende kompetansehevingsprogram for de ansatte. 
- Vi har definert nøkkelområder som vi mener er avgjørende for kvalitet og inntjening og som til sammen danner et komplett bilde av den kompetansen vi skal besitte. Innen hvert fagområde har vi utnevnt en medarbeider som skal ha kontinuerlig oppdatert spesialkompetanse. Hver medarbeider har fått utarbeidet en plan for å videreutvikle egen kompetanse, og får opplæring i tett samarbeid med BackeGruppen, forteller Hana.
Se hvordan vi oppfører to feilfrie kvalitetsbygg på 2 minutter og 57 sekunder her!

Les mer:Bedriftsbrosjyre
Adm. dir Sjur Hana
rogaland@backe.no
Telefon: 51 66 20 00
Telefax:

Kontaktpersoner

MENNESKENE

Terje Husebø
Anleggsleder

» Les intervjuet Terje Husebø

PROSJEKTENE

UIS Studenthus
Areal639 m2
EiendomstypeNæringsbygg
Baker Hughes - Phase 2
Areal18.500 m2
EiendomstypeNæringsbygg
Sola Strandhotel - Byggetrinn 2
EiendomstypeNæringsbygg