Backe Bergen AS
Møllendalsveien 8
5009 Bergen
Telefon: 55 70 65 25


Fakturaadresse:
P.b. 6537
7439 Trondheim
Kart

Backe Bergen AS

Backe Bergen AS er et tradisjonsrikt entreprenørselskap som har hatt Bergen og omegn som sitt marked siden 1973. Vi er og skal være en totalentreprenør med hovedfokus på betongfaget som egenproduksjon.

CEO

NØKKELTALL

Ansatte 36
Omsetning 155 mill (2015)
Etablert 1933
Tjenester Entreprenør
Adm. dir Svein Eian

Vi endret navn i 2013 fra Backer Entreprenør AS til Backe Bergen AS. Navneendring ble foretatt for å underbygge tilknytningen til BackeGruppen og den samlede kompetansen, styrken og økonomien som konsernet representerer.

Den viktigste ressursen selskapet har er de ansatte. Det er kompetanse vi selger og selskapet har kombinasjon av erfarne og kompetente medarbeidere i alle ledd. For selskapet og BackeGruppen er HMS et sentralt begrep, og da i utvidet betydning. Trygghet og trivsel på arbeidsplassen gir produktkvalitet og fornøyde kunder og medarbeidere. Dette er basis for vår eksistens. Vi vektlegger kompetanseutvikling og utvikler medarbeiderne gjennom intern- og eksternutdanning. Vi er også godkjent opplæringsbedrift og prioriterer utvikling av lærlinger.

Vi har alltid hatt ord på oss for å være en profesjonell, kompetent og dyktig aktør. Ved siden av tradisjonell entreprenørvirksomhet har vi gjennom 40 år produsert betongflåter, betong flytekaier og bølgedempere til oppdrettsnæringen, offentlige og private aktører. Dette er produsert under merkenavnet Sjøsterk. I 2013 kjøpte vi den dokken hvor produksjonen foregår.

Vår hovedproduksjonen er boligproduksjon, næringsbygg og rehabiliteringsoppdrag for store private og offentlige aktører. I tillegg har vi betongflåte produksjon.

Adm. dir Svein Eian
post@backebergen.no
Telefon: 55 70 65 25
Telefax:

Kontaktpersoner

PROSJEKTENE

Vindharpen II
Areal2.200 m2
EiendomstypeBolig
Myrkdalen hotell
Areal9.500 m2
EiendomstypeNæringsbygg
Engevik II
Areal1.000 m2
EiendomstypeBolig