Rosenborg Park

Ved overlevering var byggherren meget fornøyd med Aasen Byggs innsats og med kvaliteten i leveransen
Rosenborg Park har blitt Trondheims mest populære boligprosjekt. Aasen Bygg AS hadde totalentreprisen på det siste byggetrinnet som består av en barnehage på 750 kvadratmeter,  41 leiligheter på mellom 33 og 191 kvadratmeter, fordelt på tre fire- og femetasjers bygg over felles parkeringskjeller. 

Aasen Bygg kom inn i prosjektet etter at den opprinnelige totalentreprenøren gikk konkurs. Da hadde gravearbeidet latt vente på seg i tre måneder. Overleveringsdatoen forble imidlertid uendret. Aaasen Bygg måtte derfor følge et særdeles stramt tidsskjema fra dag én. En ytterligere utfordring var at byggeplassen var veldig trang, klemt inn mellom to veier. Dermed var det liten lagringsplass og utfordrende logistikk.

Stor bemanning og parallellproduksjon var den eneste løsningen for å komme i mål. Men i mål kom man, og det før kontraktsfestet overleveringsdato. Ved overlevering var byggherren meget fornøyd med Aasen Byggs innsats og med kvaliteten i leveransen. Prosjektet hadde et vanskelig utgangspunkt, men takket være medarbeidernes høye kompetanse, god planlegging og en durabelig stå-på-vilje, befestet Aasen Bygg posisjonen som en ytterst profesjonell byggentreprenør.

ANDRE PROSJEKTER

Miljøbyen Granå...

» Les mer om prosjektet

FAKTA

Eiendomstype Næringsbygg

Backe Trondheim AS

» Se flere prosjekter

MENNESKENE:

PRODUKTER OG TJENESTER:

» Entreprenør

HER LIGGER Rosenborg Park