banner2

Karrieremuligheter

I BackeGruppen er vi alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere til utvikling av våre prosjekter. Vi har store ambisjoner for fremtiden og trenger flinke hender og kloke hoder for å kunne tilby den beste service innenfor vår bransje.

BackeGruppen er en litt annerledes aktør i byggebransjen. Økonomisk er vi en tung og robust aktør, men vår lokale tilknytning og våre selskapers tradisjonsrike navn gir oss den lille bedrifts fordeler, med korte beslutningsveier mellom prosjekt og ledelse, og nærhet til våre kunder og leverandører. Vi setter sikkerhet og skikkelighet høyt på våre arbeidsplasser, og jobber hardt for å skape og opprettholde tillit og pålitelighet i relasjon til våre kunder.

Vi ønsker å hente fram det beste potensialet i hver enkelt ansatt. En stilling hos oss skal være en døråpner til nye muligheter via profesjonell utviklingen innen sitt fagfelt eller lederutdanning. Vi praktiserer korte styringslinjer og gir den enkelte stor grad av frihet til å utvikle seg innenfor vårt selskap. For eksempel tilbyr vi gjennom BackeSkolen konkrete utdanningsmuligheter for videre kompetanseutvikling og kontinuerlig fagoppdatering.

Gjennom faglig dyktighet ønsker BackeGruppen å bidra til yrkesstolthet i bygg- og anleggsbransjen. Det er våre hoder og hender som skal bygge fremtidens samfunn. Vil du være med på laget, vil vi gjerne høre fra deg.

Våre ledige stillinger finner du her

For studenter

banner1_mini-2

For lærlinger

banner4_mini